Kantoor Nederland:
0513 820 108
Kantoor België:
03 747 00 26
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +31513820108
Gratis informatie
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem


  We promise you will be happy with your choice to get in touch with us. However please make sure to read our Terms & Conditions.

  Over MarEtec B.V.

  Voordelig uw dak verhuren

  Met 25.000 panelen per jaar behoren wij inmiddels tot één van de grootste leveranciers in Nederland. Als het om zonnepaneelsystemen gaat, zijn wij uw partner.

  Deelname aan de actie van SunUnited biedt u alleen maar voordelen. Op het moment dat op uw adres subsidie wordt toegekend heeft u direct voordeel, zonder investering, zonder werk en zonder gedoe.

   

  Hoge jaarlijkse opbrengst

  Afhankelijk van de grootte van uw dak en uw elektriciteitsaansluiting, plaats SunUnited een fors aantal panelen op uw dak. Omdat u bij ons slechts de helft betaalt, dan hetgene u aan variabele kosten aan uw energieleveranciers, uw netbeheerder en de fiscus betaalt, kan het voordeel flink oplopen!

  Hoe groot dit voordele exact is hangt af van:

  • Uw huidige elektriciteitsverbruik
  • Uw verbruik overdag
  • Uw huidige tarief
  • De oriëntatie van uw dak
  • Grootte van het dak
  • Zwaarte van uw aansluiting

  Onderstaande tabel geeft u een indicatie van hoe hoog de opbrengst voor u is. SunUnited zal er alles aan doen om de jaarlijkse energieproductie zo hoog mogelijk te maken, zodat u volop kunt profiteren. Een eventuele stijging van de elektriciteitsprijs zal gedeeltelijk worden verrekend met SunUnited. Klik hier voor een berekening. U blijft verzekerd van een vaste opbrengst per jaar.

   

  Geen extra werk, geen gedoe!
  Het enige wat u hoeft te doen is uw dak beschikbaar stellen, voor de rest hoeft u helemaal niets te doen. Terwijl u jaarlijks wel van de opbrengsten geniet.

   

  Geen investering!
  SunUnited doet de volledige investering, dit heeft als voordeel dat u geen beslag hoeft te leggen op uw vermogen.

   

  Geen risico!
  U loopt geen enkel risico. Indien op uw adres subsidie wordt toegekend regelt SunUnited verder alles. Omdat SunUnited subsidie krijgt over de productie van de zonnepanelen, zullen wij er alles aan doen om deze zo hoog mogelijk te laten zijn.

   

  Na 16 jaar volledig uw eigendom!
  Nadat de subsidie is afgelopen draagt SunUnited de panelen over aan u. De levensduur van de panelen is gemakkelijk 30 tot 40 jaar, waarbij het vermogen de eerste 25 jaar is gegarandeerd. De onderhoudskosten zijn relatief laag. Bij stijgende energieprijzen, loopt uw voordeel alleen maar op.

  Direct een offerte aanvragen

  Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

  Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement