Kantoor Nederland:
0513 820 108
Kantoor Belgiƫ:
03 747 00 26
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +31513820108
Gratis informatie
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem


  We promise you will be happy with your choice to get in touch with us. However please make sure to read our Terms & Conditions.

  Montage

  Bevestigen van de zonnepanelen

  Ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Het type dak bepaalt echter de wijze van bevestiging. Als tot samenwerking en verhuur van uw dak wordt besloten, zal in het persoonlijk gesprek de wijze van bevestiging worden besproken. De meest voorkomende typen zijn:

  Golfplatendak

  Dit daktype wordt veel toegepast in de agrarische sector. De panelen worden op de golfplaten bevestigd door de schroef van de golfplaat te vervangen door een schroef met een stokeind. Op deze stokeinden komen rails waarop de panelen worden gemonteerd. Het is hierdoor niet nodig in de golfplaten te boren.

  Sandwichplaten /damwandprofiel

  Bevestiging van panelen op daken van sandwichpanelen of damwandprofiel, gebeurt middels op maat gemaakte klemmen. De klemmen worden op het profiel gemonteerd, voor een waterdichte afsluiting.

  Platdak

  Op een platdak worden de panelen geplaatst op een lichtgewicht frame onder een hellingshoek van 10 graden. Op deze wijze kan het dak optimaal benut worden met zo weinig mogelijk extra ballast.

  Direct een offerte aanvragen

  Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

  Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement