Kantoor Nederland:
0513 820 108
Kantoor België:
03 747 00 26
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +31513820108
Gratis informatie
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem


  We promise you will be happy with your choice to get in touch with us. However please make sure to read our Terms & Conditions.

  Panelen

  Panelen

  Kwaliteit en degelijkheid voeren bij ons de boventoon. De keuze voor enkele sterke leveranciers van zonnepanelen is dan ook een bewuste. Door de langdurige relaties en onze schaalgrootte profiteren wij altijd van de beste prijs en optimale service. En dat merkt u als klant. Wij leveren o.a. zonnepanelen van het merk Astronergy:

  Astronergy

  Astronergy (2006) is een leidend zonnepanelenmerk en is een verticaal geïntegreerde producent van zonnepanelen. Het bedrijf komt voort uit de ‘Chint Group’ (1984), die op zijn beurt leider is in elektriciteitsoverdracht en distributie op laagspanning.

  Naast de gebruikelijke vermogensgaranties (na 25 jaar, 82%) geeft Astronergy 12 jaar productgarantie. Beide garanties zijn extern Europees verzekerd. Dit is uitzonderlijk te noemen en betekent dat de garanties extra goed gewaarborgd zijn. Daarnaast hebben de panelen van Astronergy een positieve vermogenstolerantie (altijd minimaal de opgegeven nominale waarde per paneel).

  De panelen van Astronegy zijn zeer goed bestendig tegen een zoute omgeving en dat is, zeker in onze kustprovincies, een pré. De panelen haalden glasrijk de Interlek “salt mist corrosion test” volgens IEC 61701 standaard.

  Van Astronergy werken we momenteel met de volgende soorten:

  • Astronergy CHSM60M 320 Wp
  • Astronergy CHSM60M-HC 335 Wp
  • Astronergy CHSM6610M BLACK 300 Wp

  Direct een offerte aanvragen

  Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

  Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement