Kantoor Akkrum:
0513-723141
Kantoor Vlissingen:
0118-620021
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +714 783 452 6
Free Quote
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem
We promise you will be happy with your choice to get in touch with us. However please make sure to read our Terms & Conditions.

Zonnepanelen

Kies voor de beste prijs/kwaliteitverhouding

Wij vinden dat een zonne-energiesysteem minimaal 25 jaar goed moet functioneren. Alleen dat waarborgt de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarom zijn de systemen van MarEtec uitsluitend uit duurzame materialen opgebouwd. Dat mag u ook verwachten van een systeem waarmee u duurzame energie opwekt, nietwaar? Bovendien kunnen wij scherp inkopen en hierdoor betaalt u altijd de beste prijs voor de kwaliteit van MarEtec.

Een zonnepanelensysteem bestaat uit de volgende componenten:

 

Een standaard systeem van SunUnited bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Zonnepanelen
  SunUnited werkt uitsluitend met gerenommeerde leveranciers van zonnepanelen. Deze geven een vermogensgarantie van 25 jaar op de panelen.
 • Omvormers
  Een omvormer maakt van gelijkstroom wisselstroom. Deze omvormer wordt geplaatst in de buurt van de groepenkast waar het systeem op wordt aangesloten. De door SunUnited gebruikte omvormers hebben een garantie van 10 jaar.
 • Een extra elektriciteitsmeter¬†
  De jaarlijkse productie van de zonnepanelen wordt gemeten door een zogenaamde bruto productiemeter. Deze extra meter is nodig voor de subsidieregeling. Tevens wordt deze gebruikt om een eventuele stijging in de elektriciteitsprijs met u te verrekenen. Is uw huidige elektriciteitsmeter niet geschikt voor teruglevering, dan wordt deze vervangen.
 • Een monitoringsysteem
  SunUnited rust haar systemen standaard uit met een op afstand uitleesbaar monitoringsysteem. Op deze wijze wordt de werking van de panelen dagelijks gecontroleerd en kan in geval van storing snel worden ingegrepen.

Direct een offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement