Kantoor Nederland:
0513 820 108
Kantoor België:
03 747 00 26
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +31513820108
Gratis informatie
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem


  We promise you will be happy with your choice to get in touch with us. However please make sure to read our Terms & Conditions.

  Over SunUnited

  Subsidie zonnepanelen SDE++ voor grootverbruikers

  2 maal per jaar is er een SDE ronde met een budet van 5 miljard euro. Indien u aan de actie van SunUnited deelneemt, zullen wij op uw adres subsidie aanvragen. Doordat SunUnited de subsidieregels door en door kent, zullen wij de kans zo groot mogelijk maken dat deze subsidie op uw adres wordt toegekend.

  Hoe werkt de subsidie?
  De subsidie op zonnepanelen is geen aanschafsubsidie, maar een productiesubsidie. Dit betekent dat per opgewekte kWh een subsidie wordt gegeven.

  Grondopstelling

  Voor een grondopstelling is een milievergunning noodzakelijk

  Door de constructie van SunUnited wordt optimaal gebruik gemaakt van de verschillende regelingen. Hierdoor is SunUnited in staat om u een hoge vergoeding te geven voor het gebruik van uw dak. Hierdoor ontstaat een win/win situatie.

  Zelf investeren?
  Indien u zelf wilt investeren in zonnepanelen dan kan dat natuurlijk ook. Door onze schaalgrootte en marktkennis kan SunUnited u het systeem leveren tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. De subsidieaanvraag regelen we graag voor u!

  Indien u op uw eigen naam subsidie wilt aanvragen, dan verwijzen wij u naar ons zusterbedrijf MarEtec. Zij kunnen u volledig informeren over de voor- en nadelen.

  SunUnited biedt u de mogelijkheid om te allen tijde eigenaar te worden van het systeem. Normaal gesproken wordt u na 16 jaar volledig eigenaar van het systeem. Wilt u om wat voor reden dan ook eerder eigenaar worden, dan kan dat ook. SunUnited zal u dan een passend aanbod doen om de zonnepanelen over te nemen. Natuurlijk ontvangt u in dat geval ook het resterende deel van de subsidie.

  Direct een offerte aanvragen

  Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

  Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement